Over

Mijn naam is Hielke Houwink. Al ruim 20 jaar ben ik actief binnen de metaalindustrie, waar ik me heb gespecialiseerd in veel verschillende werkzaamheden. Mijn passie ligt vooral bij het werken met roestvast staal (RVS), maar ik heb ook uitgebreide kennis van andere soorten metalen.

Van kinds af aan was ik gefascineerd door metaalbewerking en wist ik hier mijn beroep van wilde maken. Na mijn opleiding aan de land- en tuinbouwschool besloot ik mijn liefde voor metaal te volgen en heb ik de opleiding werktuigbouwkunde afgerond. Mijn carrière begon met stages die uiteindelijk leidden tot een baan, waar ik 8 jaar lang actief was in de RVS tankenbouw. In deze periode heb ik veel kennis opgebouwd en mijn interesse in RVS is altijd gebleven. Hierna heb ik 8 jaar gewerkt met fijnmetaal, waarbij ik mijn vaardigheden in nauwkeurig werken verder heb ontwikkeld.

In maart 2022 heb ik Houwink Jachtservice opgericht. Dagelijks mag ik nu bezig zijn met iets waar ik veel plezier aan beleef. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.